sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Viides päivä

Nyt on hokattu kuinka tuo raksutorni toimii. Pate sen hokas ekana, mutta mun mielestä tuo viimeinen kuva on suorastaan fuskua! Eddie ja Rudi tietty oppi tuon viimesimmän vaihtoehdon ja tassulla ei voi raksuja tiputtaa alaspäin, ei ei ei. Saa nähdä kuin isoiksi tytöt saa kasvaa ennen kuin torni räsähtää tyttöjen päällä istumisesta....


Tänään tapahtunyt myös sellaista mitä kamera ei pystyny ikuistamaan = palvelija oli varattuna. Rudi mammi siliteltävänä sylissä reilun tunnin, ihan ekaa kertaa tuli ite. Tai no, kyllä mä syliin nostin ekalla kerralla, mutta tokalla kerralla Rudi tuli ihan ite ja jäi siihen.

"Mä tiputin sen typerän lampaan. MÄ Pate haluun maata tässä reunalla ja kattella mitä ympärillä tapahtuu. Ei siihen mitään lammasta tartte, ettikää sille vaan suosista uusi paikka, nih."


Siskot vaan laiskottelee jossain... mutta onneksi Eddiellä on seuraa lempilelustaan. Se on niiin ihqu, et sillä jaksaa leikkiä vaikka kuinka kauan. Syömäänki se otetaan mukaan.


Siis ihan oikeesti mikä ihmeen rauhallisuus päivä tänään on??? Vai kuuluuko sunnuntai ottaakki levon kannalta, että jaksaa taas seuraavan viikon riehua. Näin onnelista sakki meillä, nyt ku Pate sai häädettyä lampaan pois. Ja Pate on ehdottomasti onnellisimman näköinen!


Haa, nyt se riehunta alkoi. Tässä mallia näyttää Rudi.


Pötköputken kanssa leikkiminen on vauhdikasta toimintaa. Normisti kaksi sisällä ja yksi pomppii päälle. Nyt sain napattua kuvan milloin kaikki kävi ulkopuolella.


Pate ja Eddie hokas, että sohvapöydän alla on kiva olla piilossa nukkumassa. Liki muita, mutta omassa rauhassa. Rudi sen sijaan mammii sylissä jälleen. Mikäs siinä on ollessa, rapsuksia ja silityksiä saamassa. Siskot ei sitte ymmärrä hyvän päälle....

Oikein hyvää itsenäisyyspäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti