lauantai 19. joulukuuta 2015

Joulusatu

Xmas fairytale


Olipa kerran kolme pientä tyttöhiirtä nimeltään Pauliina, Edwina ja Rudina. He olivat kuulleet, että naapuriin on muuttanut kolme hurrrjaa kissaa. Hiirityttösiä pelotti hirveästi. Millaisiahan hirmuja sinne on oikein muuttanut?

Once upon a time three little girl mouse named Pauline, Edwina and Rudina. They have heard that they have a neighbors - three wildcat girls. They were afraid.Joulun lähestyessä Pauliina, Edwina ja Rudina päättivät ottaa uusista naapureista selvää. Onhan joulu myös eläimillä hyvän tahdon aikaa. Niinpä he punasivat huulensa, laittoivat tonttulakit päähänsä ja läksivät uusia naapureita tapaamaan.

Near Xmas Pauline, Edwina and Rudina  decided to visit the new neighbors. Also animals, Xmas is a time of good will. They put on lipstick, xmas hat to head and went out to meet the new neighbors.


Pauliina tutustui ensimmäisenä Pateen. Ihan kivalta naapurin tytöltähän tuo Pate vaikuttaa. Pate vei Pauliinan heti tutustumaan mökkiin ja kertoili salaisuuksia.

Pauline met first Pate and liked her. Pate and Pauline went to cabin talk about secrets.


Eddie piti Edwinalle tutustumisen kierroksen. Kierroksen jälkeen oli hyvä mennä hetkeksi aikaa pitkälleen ja suputteleen ystävien juttuja.

Eddie show house to Edwina. After that they went to play and tell stories.


Rudina tutustui Rudiin ensimmäisenä. Se oli ystävyyttä ensi silmäyksellä ja Rudi otti heti Rudinan sydämelliseen halaukseen.

Rudina and Rudi were immediately best friends. Rudi hugged Rudina by all her heart.


Pauliina, Edwina ja Rudina eivät enää pelänneet uusia naapureita. Ei ne nyt niin hurrrjia ollutkaan. Ihan kivoja kissatyttöjä, joilla ny vaan sattu olemaan hurrrjat poikien nimet. Ja niinpä he päättivät jäädä leikkimään Paten, Eddien ja Rudin kanssa koko jouluksi.

Pauline, Edwina and Rudina no longer afraid of their new neighbors. These cat girls just have the names of boys. So  they decided to stay over the Xmas.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti