tiistai 8. joulukuuta 2015

Seitsemäs päivä

Tuskin muistan enää aikaa milloin peti petattiin ilman apulaisia ja laadunvalvojia... Onkohan se silloin ollut edes kunnolla petattu kun ei ole ollu möykkyjä eikä peiton "oikojia"?!?


Tosiaan, jos sängyn päälle pitää laittaa tyynyjä ja Possu (?) niin eihän niitä osaa yksikseen järjestellä siihen nätisti.


Petaamisen jälkeen Pate jälleen sukelsi suoraan suosikkileluunsa. Ihme ja kumma, se on vieläkin ehjänä vaikka saikin eilen jo rajua käsittelyä osakseen.


Samainen neito yritti tulla avuksi kun tiskasin neitojen ruokakuppeja. Viikko siihen sitte meni, ennen kuin keittiön työtasolle yritettiin hypätä. Eikä Pate piitannu siitä yhtään, että aina alastulossa kastui massu. Mulla kun oli märät kädet, ei sentäs saippuaiset.

Laaduntarkkailija jengi tuli myös heti tarkistamaan oliko juoma-automaatti pesty kunnolla. Sain hyväksytyn lausunon.


Mä en oo ennen tienny kuinka avuttomia ihmiset ovat astianpesukoneen tyhjentämisessä. Tänäänkin heti kun sain kannen auki oli kolme apulaista viekussa. Ei muuta kuin luukku kiinni ja pienet harhautukset. Hetken päästä sain pari astiaa takas paikoilleen kun oli jo apulaiset jaloissa pyörimässä. Laskuissa menin sekasi, mutta oiskos ollu neljännen kerran jälkeen kun avasin kannen, niin sain koko koneen tyhjäksi. Avutoon minä...

Tyttöjen kummitäti kävi tänään ensimmäistä kertaa katsomassa kummityttöjään. Tytöt olivat vielä päikkäreillä hänen tullessa.Sen jälkeen oli ihan pakko näyttää kaikki kujeet ja ennen kaikkea yrittää viedä kummitädin sydän kokonaan.
 
Namupala piiloutui sohvan alle. Se ja villakoirat koukittiin pölyhuiskalla, eikä varmaankaan yhtään ihmetytä, että apulaisia tuossa touhussa oli heti kolme kappaletta. Tosin apulaiset aina välillä esti huiskan takasi sohvan alle menoa.


Patella ja Eddiellä oli hiukka vaikeuksia leikkiä kaloilla tänään, kun Rudi otti ja hyppäs vatiin leikkimään.Mutta kyllä hekin aluksi pääsivät kaloja tassuilla kalasteleen.


Muut kun kyllästy, niin Rudi nautti vielä touhusta täysillä.


Pate tuumas Rudia katsellessaan, että kissoilla olisi kidukset jos vetessä pitää läträtä noin kovin...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti