perjantai 11. joulukuuta 2015

Eka etäpäivä

Aloitin työt reippaana jo klo 7. Ekan puhelinpalaverin aikana tytöt kävi pikkasen möyhimässä kukkapurkin multaa. No, tauon aikana imuroin multaa... ja kukkanen lensi roskikseen. Pienemmän riesan tie nääs. Ny talossa ei oo enää jäljellä kuin yksi kukkanen. Saa ny sitte nähdä kuinka kauan. Mut sitä jos mennään hoitamaan, niin se ei todellakaan päädy roskikseen vaan sen seuraava sijoituspaikka on sille työmaalla työpöydälläni. Ja juu, en ehtiny ottaa kuvaa hortonomeista enkä kukkasesta.

Chattailin työkamuni kanssa. Eddie hyppäsi pöydälle ja alkoi tassulla hipelöidä näyttöä chatti-ikkunan kohdalta. Kyllähän neiti näyttää tässä kovin olevan kiinnostunut mitä keskustellaan.Tältä näytti työpöytä kun kävin juomassa välillä. Apurit oli saapunu paikalle.


Tytöt on nopeita oppimaan! Mies tuli kotiin ja meni laittamaan saunan päälle. Rudi kuuli naksahduksen saunasta ja meni heti lauteille odottamaan. Tosin ei siinä kauaa menny kun Pate ja Eddie juoksi sinne perässä. Aivan kuin meillä joutuisi palelemaan kun niin kova kiirus on mennä odottamaan saunan lämpenemistä.

Yhtään saunakuvaa en oo vielä laittanu, enhän. Mutta pakko laittaa tämmönen missä on pesijä myös työn touhussa. Huomaa alemmasta kuvasta kuinka puhdas Rudi on.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti