maanantai 7. joulukuuta 2015

Kuudes päivä

Tämä päivä alkoi sitten sähkökatkoksella. Kuuden jälkeen lähti sähköt ja siinä sitä sitten ihmeteltiin, että minne kaikkialle voisi kynttilöitä virittää. Onneksi sentäs tuli viime viikolla ostettua patterikynttilöitä, nekin tuovat jopa valoa pilkkopimeään aamuun ja turvallisestiki vielä. No juu, sitten kun taskulampuista alko teho hiipua, niin aateltiin laittaa takkaan valkea hippasen valaisemaan. Oli muute haastava homma kolmen terhakkaan tenavan kanssa, mutta onneksi kukaan ei ehtiny tuhkaan möyrimään.


Hämärän hyssyssä leikkimiseen ku väsyttiin, niin mentiin koko jengi sängyn päälle pötkötteleen ja ootteleen koska sähköt saataisiin takasi. Mammittiin kaikki siinä kylki kyljessä ja sit alko tapahtuun: kaikki kolme kehräsi meille ekaa kertaa. Ai, että sentäs ku se oli ihanaa kuunneltavaa.

Keittiön lehtikoppakin on tullu tutkituksi. Sinne mahtuu kaksi hyvin kerralla, eikä kaadu vaikka kolme olisi yhtä aikaa valitsemassa lukemista.


Raksutorni on nyt kaikkien mieleen ja homma hokattu. Hauskinta tuntuu olevan raksujen pudottelu kuin niiden syöminen. Noh, sitä varten on palveluskunta, joka nostelee nappulat takaisin kaivettavaksi.Tänään avattiin Äitiyspakkaus kissanpennuille ja voi sitä riemua mikä meillä oli! Nuo tavaroitten ympäri olleet paperit oli enstex parahimpia, toisena tuli pikkulaatikot. Ison pakkauksen pesä odottaa vielä valmistumista, josko vaikka sitten loppuviikosta. Huomaa, että Pate ja Rudi ovat tosiaanki vyötteiden sisällä. Ne päällä pystyi liikkumaanki, mikä oli hyvä tietää kun aletaan valjaita (ehkä, kenties) kokeilemaan.
Vielä ei iPad pelit kiinnosta. Pate meni päälle istumaan, Eddie tarkkaili vierestä ja Rudi leikki palvelijan takin vetoketjulla kuvien ottamisen ajan. Et ehkäpä noilla peleillä leikitään vasta sitten kun tytöt on hiukka isompia... jos silloinkaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti