keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Kahdeksas päivä

Kahdeksas päivä rokkimimmien kanssa kotona ja viimeinen äippälomapäivä. Huomenna koittaa meille kaikille arki. Senpä takia päätin imuroida tänään ja nyt ei imuri enää pelottanu, päinvastoin kolme uteliasta silmäparia tapitti touhua.


Rudi-Rohkea tuli jopa tassulla rökittämään imuria kun se hiljeni.

Suodatinpussipaketti sota käynnisty heti ku paketti mimmien nenään eteen annettiin. Rudi ehdi ensimäisenä itsensä sinne tunkea vaikka Pate kuinka yritti estää.


Pate sai lopulta häädettyä Rudin pois ja pääsi itse pakettiin, mikä sitten taasen harmitti Eddietä suunnattomasti. Eikä Rudi antanu taistella kunnolla paketin "rouvuudesta".


Sitten kun viimein ja vihdoin Eddie pääsi itse pakettiin, niin eikös Pate ollu sitä jo kadehtimassa.


Sillä aikaa kun siskot selvitti välejään sai Rudi vaivihkaa koko paketin itellensä ja ilman minkäänlaista häirintää.


Kunnes paketti ei kiinnostanu Rudiakaan, ku siskot ei sitä tappelunsa jälkeen enää himoinneet, mokomatkin rontit.

Kissafani lehden mukana tuli syksyllä raksunäytepussi. Laitoin siitä osan raksutorniin, kunnes huomasin nappuloiden olevan ihan muhjua. Osan laitoin suosista kuppiin. Ja mitä teki tytöt? Tietty tornissa oli parammat nappulat! Ei kelvannu kupista nappulat, ei. Mitäs palvelija tästä sitten oppi? Sen tietty, että jollei nappulat maistu niin taatusti ne maistuu raksutornista.

Rudi oli hukassa. Koitin kysellä Patelta ja Eddieltä onko heillä tietoa minne Rudi on menny. Patea ei pätkääkään kiinnostanu missä Rudi on, kuten ilmeestä näkee. Eddie hiukka sentäs pohti minne Rudi olisi voinut mennä.


Sauna laitettiin justiinsa lämpenemään. Menen ihan kohta vakoileen meidän saunakisuja...

Tässä Rudin näyte miten saunasta nautitaan. Anteeksi, että kuvat on suttusia, mutta eiköhän niistä Rudin nauttiminen käy ilmi.


Mut osaa Pate ja Eddiekin saunan lämmöstä nauttia, vai mitä mieltä olet?


Sauna on sopivan lämpöinen palvelijoille kun tytöt tulee ulkopuolelle vilvoitteleen.


"Mä yritin Rudin kanssa nahistella mut se vaan mammii........" nurisee Eddie.


On ne niiiiin söpösiä kun lekottelevat välillä lauteilla ja sitte taasen pyyhkeen päälle vilvoitteleen. Eihän tästä mitään tuu ku pitää koko ajan käydä tyttöjen nauttimista kurkkimassa. Miten ihmeessä mä pystyn huomenna meneen töihin ja jättämään tytsyt siksi aikaa?!?

2 kommenttia:

  1. Aivan upeita kuvia olet ottanut. Ja kissat on ihan parasta A luokkaa! Onneksi kohta on jo viikonloppu ja saat jälleen olla kotona. Ja kohta on joulukin :-)

    VastaaPoista