keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

10kk lahja - osa 2

10 month present - part 2

 
Tiistaina meille tuli uusi kiipeilyteline. Hiukka meitä hirvitti kun laatikko oli niiiin huonossa kunnossa joka puolelta.
On Tuesday, we got a new climbing tree. We were terrified when the box was soooo bad shape on all sides.


Kato ny Pate mikä reikä, tää oli isoin mitä löysin!
Pate See now what a hole! This was the biggest what I found!


Eipä mua oikeestaan haittaa vaikka tää meneekin taas palautukseen...
It does not matter even if we have to return this again ...


... tuleepahan uusia leikkinaruja!
...then I get again new play strings.


Palvelijan kommentti: Ensimmäisellä kertaa oli alaosan ruuvi rikki ja tällä kertaa tuote vaurioitunut kuljetuksessa. Kolmannen ja viimeisen kerran vielä lähettävät tuotteen. Jos silloinkin viallinen, niin sitten tulee rahat takaisin. Meillä on kaikki peukut pystyssä, että kolmas kerta toden sanoo ja saadaan ehjä tuote!
Comment: The first time was a screw broken, and this time the product damaged in transport. The third and the last time they will send another product. If even that is broken we can get the money back. We have all our fingers crossed that the third time will be successful and the product will be OK!

8 kommenttia:

 1. Kylläpä nyt on huonoa tuuria tuon puun kanssa! Ja onpa kuljetusfirma käsitellyt pakettia todella hyvin. Toivotaan, että kolmas kerta on se kerta, jolloin tulee toimiva puu, eikä tarvi enää palauttaa.
  -ihminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tosi huonoa tuuria :( Noh, onneksi Pate on saanu riehua nauhojen kanssa. Toinen jo leikitty puhki. Parin viikon päästä sitten selviää, joko meidän huono tuuri loppuu.
   - palvelija -

   Poista
 2. No jopas jotain! Toivottavasti kolmas kerta toden sanoo. Meille tuli eilen pieni paketti samasta osoitteesta ja oli kanssa aika räjähtäneen näköinen. Tarttiskohan saksalaisten opetella pakkaamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm, ehkä. Tosin ekalla kertaa paketti oli hyvässä kunnossa :) ja vähämmän aikaa matkalla... Toki tuommoinen liki kolkyt kiloo painavan vois pakata tukevammin, jotta kestää käsittelyä.

   Poista
 3. Oi voi. Toivomme, että kolmas kerta toden sanoo. Täytyyhän Rokkimimmien saada kiipeilypuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mekin toivotaan. Mut ei me enää taideta saada tuosta terassikiipeilypuuta kuten palvelija sitä alunperin suunnitteli ennen juhannusta.
   - Rokkimimmit -

   Poista
 4. Tyhmät saksalaiset, kun ei tule toimivaa puuta! Pidämme tassuja pystyssä, että vihdoin onnistuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Me halutaan tuo puu eikä rahaa... Kaikki muut puut on tullu meille ehjinä ekalla kertaa, niin kyllä me vielä tästäkin saadaa ehjä versio. Ja pitää muistaa, että tuo saksalainen palvelu pelaa hyvin: reklamointi otetaan tosissaan ja viallinen tuote haetaan kotoa.

   Poista