tiistai 5. huhtikuuta 2016

Haaste

Sofia ja Olga antoi meille 10-faktaa haasteen. Ja pitihän haaste ottaa vastaan!Kynsien leikkuu: Rudi on ainoa joka kehrää koko tapahtuman ajan eikä suostu poistumaan sylistä heti kun kynnet on leikattu. Tästä syystä Rudin kynnet leikataan aina viimeisenä. Eddie tekee kaikkensa, että pidetään tauko joka toisen kynnen kohdalla. Patelle riittää tauko jokaisen tassun jälkeen.
 
Saunominen: Eddie on se, joka ensimmäisenä bongaa kun sauna laitetaan lämpiämään. Unohtamatta sitä, että Eddie nauttii aina saunomisen korkeimmalla paikalla verrattuna siskoihin. Pate lähtee ensimmäisenä löylyistä vilvoittelemaan jos yksikin pisara osuu häneen löylyä heitettäessä. Rudia ei haittaisi vaikka kauhallinen vettä osuisi häneen…


Vedellä lotraaminen: Paten hienot tassut eivät saa kastua kuin erikoistapauksissa. Eddiellä ei ole mitään kastumista vastaan, kalojakin voi etutassuilla uittaa kainaloihin asti. Rudi, no Rudi ei piittaa kuinka paljon vettä on ja missä. Rudi saa aina itsensä uitettua läpimäräksi.

 
Autoilu: Eddie ja Rudi ottaa autoilun löysin tassuin, ei tunnu missään. Pate taasen ilmoittaa ainakin taajamissa, että tämä on niiin väärin ja hän tekee valituksen Kissojen Suojeluyhdistykselle.


Ulkoilu: Eddie ja Pate vuorottelee kumpaa pelottaa enempi ulkoilu. Toisaalta se saattaa olla ainoastaan juoni päästä lämpöiseen syliin koko ulkoilun ajaksi katselemaan maisemia korkeammalta. Rudi ei ehdi moisia miettimään sillä hän painaa ympäri ämpäri täysillä ja koittaa ottaa haltuun nopsaan kaikki uudet paikat.

Lempilelut: Eddie näytti selvästi ensimmäisenä mikä on hänen lempilelu. Näytti sen myös siskoille murisemalla heille jos tulivat liian liki silloin kun Eddie halusi leikkiä lempilelunsa kanssa. Pate rakastaa puutikkuja, onneksi Rudi auttaa Patea usein puulaatikosta moisia löytämään. Rudi sai pääsiäisenä vasta oman lempilelunsa, parempi myöhään kuin ei olleskaan.

Eddien puhki rakastamat hiiret

 
Herkut: Pate osaa pitää parhaiten puolensa kun herkkuja annetaan, osaa napata jopa siskojen omat jos syövät liian hitaasti. Tästä syystä Eddie saa esim herkkutikun aina ensimmäisenä ja Rudille se syötetään kädestä, sillä muuten Rudin tikkua on kaksi väijymässä.Kommunikointi: Tytöt kommunikoivat keskenään kokoajan erilaisilla äännähdyksillä. Paten ”tulkaa tänne” ja Rudin ”lähden liikkeelle” äänet ovat jo tunnistettavia. Samoin Eddien ”mä leikin tällä nyt”. Muuten vielä arvoitus mitä keskustelevat.

1-2-3: Meillä lasketaan aina kolmeen kun suljetaan kaapin/jääkaapin ovi tai jokin laatikko. Ja jollei esim laatikkoa sulkiessa laske kolmeen, niin laatikko tuskin menee kiinni… Mitäpä tytöt ei kimpassa tekisi??

Fakta 10: Mitä tahansa kotona tapahtuukin paikalla on aina kolme uteliaalla nenällä varustettua avuliasta kissatyttöä, jotka neuvovat kuinka homma kuuluu hoitaa. Miten ihmeessä sitä on osannut ennen tehdä yhtikäs mitään kotona ilman asiantuntija-kissoja?!?

1 kommentti:

  1. Ai kun kivoja faktoja! Te ootte kumminkin niin erilaisia, vaikka olette siskoksia. Tuo 1-2-3 laskeminen onkin hyvä kikka ;)

    VastaaPoista